Sådan Gør bivokslys

Bivoks er til enhver tid bedre end paraffin, fordi det er blottet for enhver kemisk og dermed kan du brænde dem uden nogen form for bekymring. For at besvare din forespørgsel om hvordan man laver bivokslys, så lad os først vide hvordan man laver bivoks.
Forberedelse af bivoks man laver lys
Påkrævede materialer, Honeycomb loft, sol ovne, knæ høj slange, stearinlys væger, ost klud, kaffe dåser, store skåle eller gryder og harper.
Proceduren Vask voks udjævningen grundigt i vand. Dette vil hjælpe med at fjerne alle honning. ; Hvis der er nogen store og sorte stykker honeycomb, fjern det. , For at fjerne alle honning, vaske det yderligere 3 til 4 gange. ; Læg nu disse rene cappings i en si eller ostelærred, som vil hjælpe med dræning. Det handler om rengøring af udjævningen. ; Det næste skridt er at smelte voks i en sol ovn. Over en kop kaffe kan strække en knæ høj nylonstrømpe. ; På toppen af ​​slangen, placere udjævningen. ; I solovn, sted kaffen kan indtil udjævningen smelter helt, hvorefter du vil få smeltet voks. ; Tag ud af ovnen og hæld dette smeltet voks i forme eller gøre dyppet lys. ; Trin om hvordan man laver bivokslys
Procedure 1:; De værktøjer og materialer, du vil kræve for at gøre bivokslys er: 1 ark bivoks, 1 bomuld væge, som er mindst ½ tomme længere end bivoks ark og sakse. ; Skær bivoks ark i to lige store dele. ; Placer et af stykkerne på en ren overflade og lægge en del af vægen på kanten af ​​bivoks ark tættest på dig. Mindst ½ centimeter af væge bør udvide fra hver side af bivoks ark. ; Begynd med at rulle fra den kant, hvor du har placeret vægen. Omkring vægen, tuck kanten af ​​det stykke bivoks. Forsegle det godt, så når du fortsætter rullende det, vil bivoks arket blive rullet op pænt og jævnt. ; Med begge hænder, rul op bivoks ark jævnt, langsomt og forsigtigt ved at lægge samme mængde pres. Mens du er rullende bivoks, sørge for, at du ruller arket lige og stramme, så lyset bliver også lige. En lige og stram lys vil brænde godt og vil også se godt ud. ; Når du er ved at nå slutningen, bremse den hastighed. Når du når til slutningen, bør stearinlys blive rullet mere stramt. ; Når du er færdig med rullende hele arket, forsegle kanten af ​​rullen korrekt, så det ikke kommer ud. , Det sidste og endelige skridt er at trimme den ene ende af vægen. Dette readies din bivoks lys. Det må have løst din forespørgsel om, hvordan man gør bivokslys derhjemme. Også med denne metode kan du lære at lave bivokslys hurtigt. ; Procedure 2:; Denne procedure er meget enkel, og du kan også tage ved hjælp af dine børn. Da denne procedure er forskellig, vil børnene helt sikkert nyde at gøre stearinlys med denne metode. De materialer, du vil kræve er bivoks dyppelse, bomuldstråd, en gryde, som har en diameter på 10 inches og er 10 inches i højden, et glas der har en højde på 8 inches og 2 inches lang og aviser for splatters. ; Bræk bivoks dyppelse i små bidder med fingrene. ; Varm vand i en gryde, og med hjælp af glasset, hæld bivoks stykker i potten. ; Varm bivoks, indtil det smelter helt. Det tager i gennemsnit på 15 minutter til at smelte. ; Løbende omrøring vil fremskynde processen med at smelte. ; Efter voks smelter, dyppe bomuldssnor (vægen) i den smeltede voks til stede i beholderen. Mens du gør dette, skal beholderen placeres på avisen, så selvom voks spild ud, vil det ikke skade gulvet. ; For at disse stearinlys til at blive lige, kan du bruge glas og for at få en bedre kvalitet af lys, kan du også dyppe dem i koldt vand. ; Den fælles spørgsmål, som forældrene beder om er hvordan man laver bivokslys med dine børn. Denne procedure bør besvare deres forespørgsel og ville være egnet for børn håndværk, da det kræver mindre tid og indsats. Du kan endda løse dine venners og naboers “forespørgsler på hvordan man laver bivokslys. Jeg er sikker på med denne artikel om Lysfremstilling kan du gøre bivokslys hurtigt og nemt og efter du har lavet lys, kan du placere dem i attraktive lysestager. Mere om stearinlys.

Tattoo Efterbehandling
Hvor kan jeg købe Tøris
Hus og have parter
Aromaterapi Candles Fordele
Brazilian Hair Opretning
Flood vandskade Restaurering
Building Tomat Bure – Hvordan man opbygger Tomato Bure
Fedtet Hudpleje
Hvordan man rent Persienner – nemmeste måde at rense Blinds
Kommercielle Tæpperens Maskiner
Bil Top bagagebærer